Programare

Pregătire pentru Conducerea
vehiculelor de mărimi mari

Cursuri practice pentru îmbunătățirea abilităților de conducere a autovehiculelor mari, inclusiv manevrarea în spații restrânse și în trafic dens.

Scoala de Soferi HARA
Cum este alcătuit cursul
  • Pregătire pentru conducerea vehiculelor de mărimi mari
  • Instruire în securitatea autovehiculelor de mare tonaj
  • Cursuri de conducere defensivă pentru autovehicule comerciale
  • Pregătire pentru examenul practic de categorie C și E
  • Cursuri de încărcare și descărcare a autovehiculelor
  • Tehnici de conducere pe drumuri montane sau înguste
  • Simulări de situații de urgență cu remorcă
  • Reciclare periodică pentru legislația rutieră
  • Instruire în tehnologia vehiculelor
  • Sesiuni de întrebări și răspunsuri cu instructori specializați

Detalii despre curs

Pregătire pentru conducerea vehiculelor de mărimi mari: Cursuri practice pentru îmbunătățirea abilităților de conducere a autovehiculelor mari, inclusiv manevrarea în spații restrânse și în trafic dens.

Instruire în securitatea autovehiculelor de mare tonaj: Sesiuni privind tehnici specifice pentru asigurarea siguranței vehiculelor mari pe șosele.

Cursuri de conducere defensivă pentru autovehicule comerciale: Instruire pentru abordarea defensivă a conducătorilor de autovehicule comerciale, luând în considerare nevoile și riscurile specifice ale acestora.

Pregătire pentru examenul practic de categorie C și E: Sesiuni intensive pentru pregătirea examenului practic, inclusiv antrenament specific pentru categoria E, care permite conducerea autovehiculelor cu remorcă.

Cursuri de încărcare și descărcare a autovehiculelor: Instruire pentru tehnicile corecte de încărcare și descărcare a autovehiculelor de mare tonaj.

Tehnici de conducere pe drumuri montane sau înguste: Exerciții practice pentru a dezvolta abilitățile necesare pentru conducerea pe drumuri de munte sau drumuri înguste.

Simulări de situații de urgență cu remorcă: Exerciții simulate pentru gestionarea situațiilor de urgență specifice conducătorilor de autovehicule cu remorcă.

Reciclare periodică pentru legislația rutieră: Cursuri periodice pentru a se asigura că șoferii sunt la curent cu schimbările în legislația rutieră care pot afecta conducerea vehiculelor de mare tonaj.

Instruire în tehnologia vehiculelor: Cursuri pentru a familiariza șoferii cu tehnologia modernă din autovehicule, cum ar fi sistemele avansate de asistență la conducere.

Sesiuni de întrebări și răspunsuri cu instructori specializați: Oportunități de a discuta și clarifica întrebări sau probleme specifice conducătorilor de autovehicule de mare tonaj.

Contact HARA

Adresa
B-dul Basarabia Nr.250
Sector 3, Bucuresti
>> vino cu waze

B-dul Iuliu Maniu, Nr.7
Sector 6, Bucuresti - în incinta Apaca, Corp U, etaj 1
>> vino cu waze
Telefon
BIROU BASARABIA
(+40) 764 462 685
(+40) 770 756 540

BIROU MILITARI
(+40) 723 644 672
(+40) 721 510 817
Program Birou
Luni - Vineri
09:00 – 17:00