Programare

Programele noastre

La Școala de Șoferi HARA oferim lecții de conducere adaptate nevoilor tale individuale, cu o gamă de pachete de învățare a conducerii disponibile.

La volan, acumulând experiență reală în conducere.

Instructorii noștri foarte calificați predau tuturor vârstelor și își folosesc experiența pentru a face învățarea ușoară și plăcută. Ei depun efort pentru a oferi studenților o experiență excelentă de învățare, atenție deplină, continuitate în procesul de învățare și pentru a insufla încredere în studenții lor.

 

Susțineți examenul de conducere cu noi!

La Școala noastră de șoferi, te pregătim pentru examenul practic de conducere, oferind lecții adaptate atât adolescenților, cât și adulților.

 

Descoperă o experiență de învățare eficientă și susținută, cu instruiri personalizate și încredere construită pas cu pas.

  • A
  • B
  • BE
  • C
  • CE
  • D
Categoria A
Categoria A

Motociclete cu sau fără ataş şi tricicluri cu motor cu puterea de peste 15 kW.

>> Link către chestionar

Categoria B
Categoria B

Autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg şi al cărui număr de locuri pe scaune, în afara conducătorului, nu este mai mare de 8;
Aansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg;
Ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg;

>> Link către chestionar

Categoria BE
Categoria BE

Aansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3.500 kg.

>> Link către chestionar

Categoria C
Categoria C

Autovehiculul, altul decât cele din categoria D sau D1, a cărui masă totală maximă autorizată este mai mare de 3.500 kg şi care este proiectat şi construit pentru transportul a maximum 8 pasageri în afara conducătorului auto;
Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg;

>> Link către chestionar

Categoria CE
Categoria CE

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria C şi o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizată este mai mare de 750 kg.

>> Link către chestionar

Categoria D
Categoria D

Autovehiculul destinat transportului de persoane având mai mult de 8 locuri pe scaune, în afara locului conducătorului. Autovehiculului din această categorie i se poate ataşa o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg.

>> Link către chestionar

CHESTIONARE

În partea stângă, vei găsi descrieri detaliate ale categoriilor de permis de conducere disponibile, precum A, A1, A2, AM, B, BE, BX, C, CE și D. Fiecare categorie reflectă anumite tipuri de vehicule și niveluri de permis, și poți găsi informații utile pentru a înțelege mai bine ce implică fiecare.

Dacă ești interesat să ăți testezi cunoștințele tale pentru o anumită categorie, poți accesa secțiunea de chestionare dedicate acelei categorii. Astfel, vei putea să te antrenezi și să verifici cât de bine te simți pregătit pentru a obține permisul dorit.

Dacă ai întrebări suplimentare sau ai nevoie de clarificări, nu ezitați să ne întrebați. Mult succes!